Neem contact met ons op

Veroni Larsen & Marije portret shoot

Kantooradres
Kromme Mijdrechtstraat 23
1079 KN AMSTERDAM

Route met openbaar vervoer

Het kantoor is gelegen op loopafstand (10 min) vanaf het NS-station Amsterdam Amstel. Kies op dit station de uitgang richting Hogeschool. Loop langs de hogeschool richting het water (de Amstel) en neem daar rechts de brug over het water (Berlagebrug). Vervolg de weg na de stoplichten over de ventweg. De Kromme Mijdrechtstraat is de eerste weg links (na de rijschool op de hoek). Het kantoor ligt aan de linkerzijde.

Route met de auto

Vanuit richting Utrecht (A2)
Neem aan het eind van de A2 de afslag (S110, Centrum). Sla bij de stoplichten (na Utrechtsebrug) rechtsaf (Kennedylaan), ga rechtdoor bij de eerste stoplichten. Neem vóór de derde stoplichten (rechts ligt het water, de Amstel) de laatste afslag naar links. Dit is de Waverstraat. De eerste straat die de Waverstraat kruist is de Kromme Mijdrechtstraat. Het kantoor ligt vervolgens op de hoek. De ingang is op de Kromme Mijdrechtstraat.

Vanuit richting Den Haag (A4)
Neem A10, Ringweg-Zuid de afslag (S109, RAI). Sla bij de stoplichten naar rechts, volg de borden S110 Centrum. Op het verkeersplein eerste naar rechts. Dit is de Kennedylaan. Neem vóór de zesde stoplichten (rechts ligt het water, en de Amstel) de laatste afslag naar links. Dit is de Waverstraat. De eerste straat die de Waverstraat kruist is de Kromme Mijdrechtstraat. Het kantoor ligt vervolgens op de hoek. De ingang is op de Kromme Mijdrechtstraat.

Vanuit richting Amersfoort (A1)
Volg bij de aansluiting op de A10 de richting Den Haag/Ring Amsterdam Oost. Neem afslag S110 naar A2 richting Utrecht. Volg daarna de borden afslag S110, Centrum. Sla bij de stoplichten (na Utrechtsebrug) rechtsaf (Kennedylaan), ga rechtdoor bij de eerste stoplichten. Neem vóór de derde stoplichten (rechts ligt het water, de Amstel) de laatste afslag naar links. Dit is de Waverstraat. De eerste straat die de Waverstraat kruist is de Kromme Mijdrechtstraat. Het kantoor ligt vervolgens op de hoek. De ingang is op de Kromme Mijdrechtstraat.