TEAM

De basis van LPBL wordt gevormd door Merei Lubbe en Veroni Larsen. Wij werken met een klein team van gespecialiseerde en bevlogen experts, die gedegen advisering op maat bieden.

Veroni Larsen & Marije portret shoot

Veroni Larsen is partner bij LPBL. Ze is econometrist en beschikt daardoor over een stevige kwantitatieve basis. Haar werkelijke kracht zit echter in de combinatie met een sterke organisatiesensitiviteit, haar gevoel voor processen en haar persoonlijke betrokkenheid. Na haar studie werkte zij bij KPMG Bureau voor Argumentatie. Na een periode als zelfstandig adviseur is zij sinds 2008 partner bij LPBL. Daar stond zij aan de wieg van de ontwikkeling van MKBA’s in het Sociaal Domein. Ze heeft een trackrecord van inmiddels meer dan 50 uitgevoerde MKBA’s, o.a. voor sociale wijkteams, (O)MPG-aanpakken, veiligheid en onderwijs. Veroni is enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht.

mailCV
Veroni Larsen & Marije portret shoot

Merei Lubbe is partner bij LPBL en studeerde econometrie aan de VU. Ze heeft een passie voor de publieke zaak en het werken aan verbetering daarvan. Ze is ondernemend, gestructureerd en concreet. Haar kracht: de combinatie van analytische vermogens met presentatievaardigheden in woord en geschrift en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Merei heeft veel expertise in gemeentelijke organisaties, de culturele sector en op het gebied van veiligheid. Ze is gespecialiseerd in het maken van MKBA’s in het Sociaal Domein en het opstellen van heldere businessplannen. Merei is een veel-gevraagd spreker voor lezingen en workshops.

mailCV

Samenwerkingspartners