Over ons

De basis van LPBL wordt gevormd door Merei Lubbe en Veroni Larsen. Wij werken samen met gespecialiseerde en bevlogen experts, die gedegen advisering op maat bieden. Onze fysieke basis is ons ruime en lichte pand in Amsterdam. Een plek om te werken, te trainen en te begeleiden. Niet alleen voor ons, maar ook voor collega-trainers en coaches.

Veroni Larsen & Marije portret shoot

Veroni Larsen is partner bij LPBL en heeft sinds een aantal jaar een eigen praktijk voor training, meditatie en begeleiding (Ruimte voor Zijn).  Vanuit LPBL heeft ze jarenlange advies- en onderzoekservaring opgedaan naar nieuwe manieren van werken o.a. voor sociale wijkteams, jeugdzorg, re-integratie, veiligheid en onderwijs. Ze heeft een heldere blik en staat nieuwsgierig en open in het leven. Na haar studie econometrie en filosofie waren dit lang twee aparte sporen. Inmiddels zijn deze twee sporen meer geïntegreerd geraakt in haar professionele aanbod.

Veroni Larsen & Marije portret shoot

Merei Lubbe is partner bij LPBL en studeerde econometrie aan de VU. Ze heeft een passie voor de sociale sector en de mensen die hierin werken. Ze is ondernemend, gestructureerd en concreet. Haar kracht: de combinatie van sterke analyse met een aansprekende presentatie. Merei heeft veel expertise in gemeentelijke organisaties, onderwijs, (jeugd)zorg en re-integratie. Ze is gespecialiseerd in het maken van MKBA’s in het Sociaal Domein en het opstellen van heldere businessplannen. Merei is een veelgevraagd spreker voor lezingen en workshops (te boeken via Zijspreekt.nl)