Over ons

De basis van LPBL wordt gevormd door Merei Lubbe en Veroni Larsen. Wij werken samen met gespecialiseerde en bevlogen experts, die gedegen advisering op maat bieden. Onze fysieke basis is ons ruime en lichte pand in Amsterdam: Ruimte voor Zijn. Een plek om te werken, te trainen en te begeleiden. Niet alleen voor ons, maar ook voor collega-trainers en coaches.

Veroni Larsen & Marije portret shoot

Veroni Larsen is partner bij LPBL en heeft sinds een aantal jaar een eigen praktijk voor Zijnsoriëntatie. Je kunt bij haar terecht voor meditatie, training, inspiratie en individuele begeleiding (www.veronilarsen.nl). Vanuit LPBL heeft ze jarenlange advies- en onderzoekservaring opgedaan naar nieuwe manieren van werken o.a. voor sociale wijkteams, (O)MPG-aanpakken, re-integratie, veiligheid en onderwijs. Ze heeft een heldere blik en staat nieuwsgierig en open in het leven. Na haar studie econometrie en filosofie waren dit lang twee aparte sporen. Sinds de start van een zesjarige opleiding tot Leraar Zijnsoriëntatie, een combinatie van Tibetaans Boeddhisme en moderne Westerse psychologische kennis, zijn deze twee sporen meer geïntegreerd geraakt in haar professionele aanbod.

Veroni Larsen & Marije portret shoot

Merei Lubbe is partner bij LPBL, mindfulnesstrainer en coach/begeleider. Ze studeerde econometrie aan de VU en maakte enkele jaren geleden kennis met meditatie en mindfulness (www.mereilubbe.nl). Inmiddels is dit voor haar een manier van leven geworden. Merei heeft een passie voor de sociale sector en voor de mensen die daarin werken. Ze is ondernemend, gestructureerd en concreet. Haar kracht: helderheid en vriendelijkheid in combinatie met een sterk analytische vermogen. Merei is gespecialiseerd in het maken van MKBA’s in het sociaal domein en het opstellen van heldere businessplannen. Ze schrijft graag en is een veelgevraagd spreker voor lezingen en workshops.